Ολυμπιακός : Τσεκάρει Καμαρά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ολυμπιακός : Τσεκάρει Καμαρά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους ανθρώπους των «λεπίδων» να παρακολουθούν τον Αφρικανό στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποιεί και φέτος μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού και έχει «γυαλίσει» σε συλλόγους του εξωτερικού. Μια από τις ομάδες που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Αφρικανό μέσο τω ερυθρόλευκων είναι και η ευχάριστη έκπληξη της Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Οι λεπίδες παρακολουθούν την περίπτωση του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού και πλέον φέρονται να «τσεκάρουν» όλο και πιο συχνά τον παίκτη.

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ» οι νεοφώτιστοι στην Αγγλία που πραγματοποιούν ονειρική σεζόν έχουν βάλει στο μάτι τον Καμαρά θα έχουν την ευκαιρία να τον τσεκάρει ξανά στα παιχνίδια με την Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Europa League.

Προς το παρόν δεν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τη Σέφιλντ για το αν θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος του συλλόγου στο Καραϊσκάκη για το πρώτο ματς, όμως σίγουρα θα δώσει το «παρών» στη ρεβάνς στο Emirates την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ