Η προπαγάνδα στα καλύτερά της: Τα… εξαπτέρυγα του Ιβάν αποκρύπτουν τους κανονισμούς

Η προπαγάνδα στα καλύτερά της: Τα… εξαπτέρυγα του Ιβάν αποκρύπτουν τους κανονισμούς

Κουνάνε το δάχτυλο τα… εξαπτέρυγα του Ιβάν Σαββίδη που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά από ποδόσφαιρο. Και φτιάχνουν θέματα με κανονισμούς για να πείσουν ότι δεν υπήρχε πέναλτι στη Λάρισα. Μόνο που «ξέχασαν» να βάλουν όλο τον κανονισμό και έβαλαν τον μισό.

Άτιμο πράγμα να μην ξέρεις τα βασικά του ποδοσφαίρου και να γράφεις γι’ αυτό. Να μη γνωρίζεις από κανονισμούς και να σε αναγκάζουν να αναφέρεσαι σε αυτούς. Εκτίθεσαι. Για την ακρίβεια… ξεφτιλίζεσαι. Άτιμο πράγμα και να προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους… τρελούς, γράφοντας ΨΕΜΑΤΑ. Και κοροϊδεύοντας τον κόσμο που σε διαβάζει. Τον όποιο κόσμο, τέλος πάντων, γιατί πλέον δεν τους διαβάζουν ούτε οι συγγενείς τους.

Το παρακμιακό σάιτ με τη μικρή επισκεψιμότητα, που σκοπός της λειτουργίας του είναι να παραπλανεί τον κόσμο, να γράφει ψέματα και να αποδεικνύει κάθε λίγο και λιγάκι την ασχετοσύνη του ακόμα και με τα… βασικά του ποδοσφαίρου, έφτασε σε σημείο να γράφει τη… μισή αλήθεια και να κουνάει και το δάχτυλο. Έχουν κάνει την προπαγάνδα επιστήμη, αλλά όταν υπάρχει κανένα σοβαρό θέμα γίνονται ξανά οι… αντιπρόεδροι του Εδεσσαϊκού της δημοσιογραφίας, όπως τους φωνάζει όλη η «πιάτσα».

Τι έκαναν αυτή τη φορά τα εξαπτέρυγα του Ιβάν Σαββίδη; Προσπάθησαν να δικαιολογήσουν ακόμα ένα διαιτητικό σκάνδαλο, αυτή τη φορά με το πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ της Λάρισας στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Στη φάση που οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα: το βόλεϊ μέσα στην περιοχή. Ιδιαίτερα μαθήματα κάνει σε κάθε προπόνηση ο Βιεϊρίνια στους συμπαίκτες του για το πώς θα κάνουν μανσέτα στις αντίπαλες περιοχές. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δε σφυρίζει τίποτα.

Στο θέμα μας όμως. Τι έκαναν οι άσχετοι (ή… άσχετη) από κανονισμούς; Έγραψαν και πάλι ΨΕΜΑΤΑ. Για την ακρίβεια, παρουσίασαν τη μισή αλήθεια, που και αυτό ψέμα θεωρείται. Και τον μισό κανονισμό. Γελάτε; Κι όμως… ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

Έγραψαν ολόκληρο κείμενο για να παραπλανήσουν τους ελάχιστους αναγνώστες που έχουν και έβαλαν μέσα τον μισό κανονισμό για το χέρι. Γράφουν τα εξαπτέρυγα πως άλλοι αγνοούν εσκεμμένα τους κανονισμούς για το χέρι. Και από κάτω βάζουν ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. Και δεν τον βάζουν ολόκληρο, διότι ολόκληρος λέει ξεκάθαρα πως «τα παραπάνω παραπτώµατα ισχύουν ακόµα και αν η µπάλα αγγίξει το χέρι/τον βραχίονα του ποδοσφαιριστή απευθείας από το κεφάλι ή τον κορµό (συµπεριλαµβανοµένου του ποδιού) ενός άλλου ποδοσφαιριστή που βρίσκεται κοντά».

Τι έγινε στη φάση με τον Μαουρίτσιο και τον Ντάγκλας Αουγκούστο; Η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μαουρίτσιο και από εκεί πήγε απευθείας στο απλωμένο χέρι του Ντάγκλας Αουγκούστο. Ότι ακριβώς αναφέρει ο κανονισμός πως είναι παράβαση, που οι αντιπρόεδροι του Εδεσσαϊκού της δημοσιογραφίας έκρυψαν εσκεμμένα.

Δείτε το και σε εικόνες: οι γιοι/κόρες της προπαγάνδας και του ψέματος έβαλαν αυτό το κομμάτι του κανονισμού:

Βεβαίως, αυτό το κομμάτι είναι το μισό. Το άλλο μισό, που προηγείται, είναι αυτό:

 

Και ολόκληρος ο κανονισμός είναι αυτός:

Κι όμως, κουνάνε και το δάχτυλο και γράφουν για… σφαλιάρες και άλλες ωραίες χαριτωμενιές που τις λένε μεταξύ τους στα γραφεία (της Θεσσαλονίκης) και νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδέψουν όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό έχουν μείνει λίγοι και θα μένουν ακόμα λιγότεροι όσο συνεχίζουν να γράφουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ψέματα και να παραπλανούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ