ΠΑΟΚ: MVP Ιανουαρίου ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: MVP Ιανουαρίου ο Μίσιτς

Ο Γιόζιπ Μίσιτς ανακηρύχθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ως κορυφαίος παίκτης για τον μήνα Ιανουάριο με την ΠΑΕ να αποθεώνει τον Κροάτη μέσο.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς ήταν ο μεγάλος νικητής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του MVP Ιανουαρίου που διεξήχθη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, με τον Κροάτη να φτάνει τους τρεις αντίστοιχους τίτλους τη φετινή σεζόν. «Τον Γενάρη τον είδαμε να κάνει πολλά και διάφορα. Καταρχάς να αγωνίζεται σε θέση επιτελικού μέσου. Να μοιράζει τέσσερις ασίστ.

Να τρέχει και να βγάζει ένταση και πάθος σε κάθε φάση. Να είναι κομβικός σε όλα τα παιχνίδια. Ο Γιόσιπ Μίσιτς θεωρείται απολύτως δικαιολογημένα ένα από τα κορυφαία χαφ της φετινής Super League και τον περασμένο μήνα φρόντισε να το αποδείξει για μία ακόμα φορά εντός γηπέδου.

Σε ένα χρονικό διάστημα γεμάτο αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Mr Vertical πήρε άριστα. Ανταποκρίθηκε σε κάθε αποστολή που του ανέθεσαν, είχε πάντα καθαρό μυαλό και κρύο αίμα και ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP Ιανουρίου ο Μίσιτς συγκέντρωσε το ηγεμονικό 70,52% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για τρίτη φορά στους έξι πρώτους μήνες της σεζόν, μετά τις επιτυχίες του τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , που σκόραρε δύο φορές και είχε και μία ασίστ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λημνιός , ο οποίος ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλη άμυνα και βρήκε και δίχτυα κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδας», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο ενημερωτικό της δελτίο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ