Ατρομητάρα βάλε ένα γκολ!

Ατρομητάρα βάλε ένα γκολ!

Απίστευτα αρνητικό σερί για τον Ατρόμητο που έμεινε για ένατο σερί ματς χωρίς γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και βλέπει πλέον να χάνεται οριστικά το «τρένο» της εξάδας.

Ο Ατρόμητος συνέχισε την κάκιστη πορεία που διανύει τον τελευταίο μήνα καθώς έχασε και στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, με τις ελπίδες του για την εξάδα να είναι πλέον μόνο μαθηματικές. Και πώς να γίνει διαφορετικά αφού η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μετράει πέντε σερί ήττες στην Super League αλλά όσο κι αν φαίνεται παράξενο, το χειρότερο ίσως δεν είναι αυτό.

Γιατί αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά θα παρατηρήσει πως οι Περιστεριώτες «τρέχουν» ένα απίστευτα κακό σερί όπου στα τελευταία τους εννιά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ. Κάτι που φυσικά τους κόστισε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, κόντρα στον Άρη.

Για να βρει κάποιος ένα γκολ από την ομάδα του Ατρόμητου θα πρέπει να ανατρέξει στις 11 Ιανουαρίου όταν για την 18η αγωνιστική της Super League, είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. «Δράστης» ο Πέτρος Γιακουμάκης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Έκτοτε ο Ατρόμητος αγνοεί τη χαρά του γκολ και φυσικά της νίκης με την ελπίδα να μπει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη. Βέβαια τώρα μάλλον είναι αργά…

Αναλυτικά τα εννιά ματς:

Ατρόμητος – Βόλος 0-2 («16» του Κυπέλλου)

Ατρόμητος – Βόλος 0-0 (19η αγωνιστική)

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 3-0 (20η αγωνιστική)

Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-0 (21η αγωνιστική)

Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1 (22η αγωνιστική)

Άρης – Ατρόμητος 0-0 («8» του Κυπέλλου)

Ατρόμητος – Ολυμπιακό 0-1 (23η αγωνιστική)

Ατρόμητος – Άρης 0-1 («8» του Κυπέλλου)

ΟΦΗ – Ατρόμητος (24η αγωνιστική)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ