Ούμπιντες: «Δεν έχει πάει καλά η χρονιά, είμαστε στεναχωρημένοι»

Ούμπιντες: «Δεν έχει πάει καλά η χρονιά, είμαστε στεναχωρημένοι»

Ο αρχηγός του Ατρομήτου μίλησε για την ήττα από τον ΟΦΗ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ατρομήτου η ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μια ήττα, που έβαλε ουσιαστικά ταφόπλακα στα όνειρα της ομάδας του Περιστερίου για μια θέση στα πλέι οφ.

Ο αρχηγός του  Ατρόμητου, Χαβιέρ Ούμπιντες, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στην Κρήτη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

«Είναι κάτι δύσκολο για μένα, αγαπάω πολύ την ομάδα μου, δεν ξέρω τι να κάνω, θα σκεφτώ πολύ και θα μιλήσω με την οικογένειά μου. Πάντα θέλω το καλύτερο για την ομάδα πρώτα απ’ όλα. Είναι πολύ δύσκολη μέρα για μας, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δεν τα καταφέραμε και είμαστε στενοχωρημένοι. Όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για όλη τη χρονιά που δεν έχει πάει καλά. Δύσκολα θα είμαστε στα πλέι – οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ