Άρης : Με το βλέμμα στην Λαμία

Άρης : Με το βλέμμα στην Λαμία

Ο Άρης αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του, έχοντας ως δεδομένο ότι πρέπει να νικήσει στη Λαμία ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας για να «κλειδώσει» τα play off..

Ο Άρης μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ πιάνει δουλειά για τη σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κίτρινοι παίζουν ένα κομβικό ματς, αφού με νίκη κλειδώνουν την είσοδο τους στην εξάδα και τα play off.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα αποτελέσει το ουσιαστικό βήμα για την μαθηματική εξασφάλιση των play off και της 5ης θέσης. Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ λοιπόν πιάνει από σήμερα δουλειά με στόχο το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι κίτρινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους έχοντας ως δεδομένο ότι πρέπει να νικήσει στην Λαμία ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η εξτρά ξεκούραση και τα λιγοστά προβλήματα είναι σύμμαχος στην δουλειά που θα κάνει ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος από αύριο θα αρχίσει να δείχνει τις σκέψεις του όσον αφορά την ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ