ΑΕΚ : Tα χαμόγελα στα αποδυτήρια και το μάτι που «γυαλίζει» ενόψει συνέχειας

ΑΕΚ : Tα χαμόγελα στα αποδυτήρια και το μάτι που «γυαλίζει» ενόψει συνέχειας

Τι συνέβη στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Άρη και οι αντιδράσεις των Κιτρινόμαυρων

H AEK έφυγε με τη νίκη από την έδρα του Άρη για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Η Ένωση έδειξε πως μαθαίνει να κερδίζει και τέτοια παιχνίδια, ακολουθώντας πιστά το «δόγμα» του προπονητή της. Η νίκη επί του Άρη σημαίνει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς για την Ένωση.

Ο Δικέφαλος αποκτά κι άλλη ψυχολογία ενόψει του φινάλε της σεζόν. Εκεί όπου πέραν του κυπέλλου, που αποτελεί ξεκάθαρα βασικό στόχο, υπάρχουν και τα πλέι οφ. Μια διαδικασία στην οποία η ΑΕΚ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας, ενώ εφόσον την εκκινήσει δυναμικά, μπορεί να βρει και κίνητρα.

Η ΑΕΚ πήρε λοιπόν το «διπλό» στην έδρα του Άρη και μετά το παιχνίδι, στα αποδυτήρια, κυριαρχούσαν τα χαμόγελα. Φανερά ικανοποιημένος ο Μάσιμο Καρέρα μπήκε και συνεχάρη έναν προς έναν όλους τους ποδοσφαιριστές με ένα πλατύ χαμόγελο. Κάποια στιγμή μάλιστα τον αγκάλιασαν μαζί και τον έσφιξαν ταυτόχρονα οι Μάρκο Λιβάγια και Ογκνιέν Βράνιες.

Ιδιαίτερα ο Κροάτης επιθετικός είχε πολλά κέφια (γενικότερα αυτή την περίοδο είναι σε αντίστοιχο mood) και σε κάποια φάση προσποιήθηκε ότι χορεύει με τον Αραουχο στο ρυθμό της μουσικής από το ηχείο που έχουν οι παίκτες στα αποδυτήρια εντός και εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μοίρασε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης με τον Μηνά Λυσάνδρου οι οποίοι, μετά το τέλος του ματς ήρθαν στα αποδυτήρια από την απέναντι πλευρά που βρίσκεται η εξέδρα των επισήμων με τις σουίτες.

Γενικώς στην ΑΕΚ φαίνεται πως αποκτούν αποφασιστικότητα ενόψει του τελευταίου κομματιού της σεζόν. Οι Κιτρινόμαυροι μπαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα παιχνίδια που ακολουθούν και με μάτι που «γυαλίζει». Οι Κιτρινόμαυροι βλέπουν τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις να αποδίδει καρπούς και η ομάδα οδεύει από νίκη σε νίκη,

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρέρα… ισοφάρισε το ρεκόρ των τριών σερί νικών που έχει φέτος ο Νίκος Κωστένογλου και με «τρίποντο» επί του ΟΦΗ, την Κυριακή, θα το ξεπεράσει. Μιας και θα είναι η πρώτη φορά φέτος που η Ένωση μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ