Το ρεζιλίκι της Σούπερ Λιγκ που σε κάνει να αναρωτιέσαι: Ανίκανοι ή μήπως…

Το ρεζιλίκι της Σούπερ Λιγκ που σε κάνει να αναρωτιέσαι: Ανίκανοι ή μήπως…

Ποιος ανακοίνωσε Δ.Σ του συνεταιρισμού για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης παραμονή του Άρσεναλ-Ολυμπιακός στο Λονδίνο;

Σοβαρότητα κατά παραγγελία δεν υπάρχει. Είτε την έχεις. Είτε κρατάς τις απαραίτητες αποστάσεις υποχρεωτικά. Το ενδιάμεσο λέγεται αλλιώς: Υποκρισία. Και ας ελπίσουμε ότι όσοι έχουν την ευθύνη της Σούπερ Λιγκ δεν είναι τουλάχιστον υποκριτές.

Ότι είναι απλά ακατάλληλοι για το αντικείμενο. Ότι οι έμμισθες θέσεις τους, βρίσκονται απλά σε λάθος χέρια. Έχουμε βαρεθεί τις πράξεις επιβεβαιώσεις. Αλλά δεν σταματούν και εκείνοι να μας δίνουν «ασίστ» αλά Βαλμπουενά. Τελευταία πράξη του δράματος (ή μήπως της παρωδίας); Η απόφαση του συνεταιρισμού να ανακοινώσει Δ.Σ για όλα τα φλέγονται θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πότε; Στις 26/2, και συγκεκριμένα στη μια το μεσημέρι. Τι έχει στις 27/2: Όχι, κάτι το ιδιαίτερο. Άρσεναλ-Ολυμπιακός στο Λονδίνο. Η τελευταία ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου να μην κατρακυλήσουμε στην 18η θέση του ranking και χάσουμε τη μια από τις πέντε ευρωπαϊκές θέσεις τη σεζόν 2021-22. Σιγά μην το καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για εθνική υπόθεση.

Μάλλον σαν ευκαιρία μπορεί να το βλέπουν κάποιοι. Ευκαιρία να συμβαίνουν πράγματα δίχως τον Ολυμπιακό.

«Δηλαδή θέλουν να γίνει συμβούλιο χωρίς τον Ολυμπιακό;» μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος. Και μάλιστα εκείνο το συμβούλιο που θα συζητηθεί η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης; Έτσι φαίνεται. Και καλό είναι κάπου εδώ να σηκώσουμε όλοι μαζί παρέα τα χέρια ψηλά. Γιατί τελικά μάλλον κοροϊδευόμαστε. Από ότι φαίνεται τελικά κανείς δεν ασχολείται με την αλήθεια αυτής της υπόθεσης. Ούτε καλά-καλά κατανοεί πως το πρωτάθλημα πάει σύντομα για φούντο από τη στιγμή που δεν θα μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία με τη λήξη της κανονικής περιόδου, από τη στιγμή που τα συνεταιράκια της πολυιδιοκτησίας κατέθεσαν δύο διαφορετικές προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια. Στο Διοικητικό Εφετείο. Και στο ΣτΕ.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι. Στην λίγκα ήθελαν να γίνει συμβούλιο δίχως τον Ολυμπιακό. Φοβούμενοι όμως την κατακραυγή πριν από λίγο το μάζεψαν. Και το μετέφεραν για τις 25/2 το ραντεβού. Τι να πούμε; Τους ευχαριστούμε πολύ…

Και το νέο διορθωμένο κείμενο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ