Κατατέθηκε ο φάκελος για τη Νέα Τούμπα

Κατατέθηκε ο φάκελος για τη Νέα Τούμπα

Κατατέθηκε ο φάκελος για την κατασκευή της Νέας Τούμπας στα γραφεία του τμήματος Μητροπολιτικού σχεδιασμού που υπάγεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταυτόχρονα με όλα τα θέμα επικαιρότητας που την απασχολούν έτρεξε και το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας. Μάλιστα έκανε μεγάλα βήματα προόδου κάτι που αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι σήμερα κατατέθηκε ένας ογκώδης φάκελος με 1000 σελίδες στα γραφεία του τμήματος Μητροπολιτικού σχεδιασμού που υπάγεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το συγκεκριμένο τμήμα θα μελετήσει τον φάκελο και στην συνέχεια θα τον βγάλει σε δημόσια διαβούλευση πριν πάρει τις τελικές εγκρίσεις για να πάει το Ειδικό Χωρικό στο Συμβούλιο της Επικρατείας και προχωρήσει η έκδοση προεδρικού διατάγματος που απαιτείται για την έκδοση αδειών κατεδάφισης του παλιού και ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας με δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Υπάρχουν κάποια χρονικά όρια που δεν συμπιέζονται. Υπάρχει ένα δίμηνο υποχρεωτικό για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Ας μην είμαστε παράλογοι, δεν μπορεί από την στιγμή που θα κατατεθούν οι μελέτες να ελεγχθούν την επόμενη μέρα. Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε τελειώσει όλους τους ελέγχους και να οδηγηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την έκδοση προεδρικού διατάγματος. Αν όλα πάνε καλά μέσα στο 2020 θα έχουμε προεδρικό διάταγμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ