ΠΑΟΚ : Μεταγραφική σύσκεψη part II

ΠΑΟΚ : Μεταγραφική σύσκεψη part II

Νέα συνάντηση θα έχει και σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, παρουσία του Λούμπος Μίχελ. Οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις, αλλά και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παραμένει στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να βρεθεί για μια ακόμα φορά με τον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ. Οι τρεις άνδρες θα κουβεντιάσουν για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει το σωματείο μετά τη δεδομένη απόκτηση του Αζεβέδο. Με τον ερχομό του 31χρονου ποδοσφαιριστή την Πέμπτη (4/1) ή το αργότερο την Παρασκευή (5/1), η επόμενη κίνηση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Επόμενος στόχος αμυντικός

Και σ’ αυτή την περίπτωση πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η οικογένεια Λουτσέσκου, όπως έγινε και με τον Αζεβέδο. Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις αμυντικών ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχουν γίνει διερευνητικές επαφές. Ο ΠΑΟΚ μετά την απόφαση που έλαβε να διακόψει την συνεργασία του με τον Ζαμπράνο αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας που θα πλαισιώσει του Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά.

Ψάχνει και για μέσο

Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτή η κίνηση στον Δικέφαλο θα προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός χαφ που θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί ως 6αρι, αλλά και ως 8αρι. Και γι’ αυτή την θέση υπάρχουν αρκετές προτάσεις οι οποίες επεξεργάζονται από τους υπεύθυνους των μεταγραφών. Μπορεί για την ώρα πληρότητα στις θέσεις της μεσαίας γραμμής, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξει αποσυμφόρηση. Ο Έργκους Κάτσε οδεύει προς Κύπρο, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να έρθει πρόταση από το εξωτερικό για τον Τσίμιροτ.

Ποιοι θα φύγουν

Εκτός από τις μεταγραφές, θα γίνει κουβέντα και για τις αποχωρήσεις. Σε πρώτη φάση θα αποφασισθεί ποιοι θα φύγουν ως δανεικοί από την Τούμπα και στη συνέχεια ποιοι θα μείνουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για την περίπτωση του Μπρκιτς, αλλά και του Κωνσταντινίδη που συνεχίζουν αμφότεροι να γυμνάζονται με την Κ20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ