Παρουσιάζεται το επετειακό λεύκωμα της Superleague

Παρουσιάζεται το επετειακό λεύκωμα της Superleague

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Συνεταιρισμός θα παρουσιάσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ για τα 60 χρόνια της πρώτης κατηγορίας της χώρας.

Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ίδρυση της Α’ Εθνικής και η Superleague τιμά το γεγονός με μία σειρά επετειακών εκδηλώσεων. Το μεσημέρι της Πέμπτης θα παρουσιαστεί ένα φωτογραφικό λεύκωμα με σπάνιες φωτογραφίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνεταρισμού:

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12 το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του αριθμημένου επετειακού Λευκώματος για τα 60 χρόνια Α’ Εθνικής, στα γραφεία της Super League.

Η πολυτελής συλλεκτική έκδοση καλύπτει σε 250 σελίδες όλα τα Πρωταθλήματα της Α’ Εθνικής / Super League, από το 1959 μέχρι και το 2019 και αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές, τις γνωστές και τις άγνωστες σελίδες της ιστορίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μέσα σε αυτή τη διαδρομή των 60 χρόνων.
Παράλληλα, με εκατοντάδες σπάνιες φωτογραφίες, αρκετές από τις οποίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά, το Λεύκωμα με τίτλο 60 χρόνια Α’ Εθνική, φωτίζει την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Το Λεύκωμα θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Δημήτρης Τσακίρης, δημοσιογράφος και Γιάννης Γούβαλης, υπεύθυνος δημιουργικού της Red Panda.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ