Παναθηναϊκός: Έντονη ενόχληση της διοίκησης για τις δηλώσεις Δώνη

Παναθηναϊκός: Έντονη ενόχληση της διοίκησης για τις δηλώσεις Δώνη

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι έντονα ενοχλημένοι από τις κουβέντες του Δώνη και το γεγονός πως μίλησε δημόσια.

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό με τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη Nova και όλα όσα είπε για τις περιπτώσεις των μεταγραφών και των ανανεώσεων που απασχολούν την ομάδα.

Το θέμα του Βέλεθ, η ανανέωση του Βαγιαννίδη, οι όροι στο συμβόλαιο που προτάθηκε από τη διοίκηση και δε βρίσκουν σύμφωνο τον Έλληνα προπονητή, μπήκαν στο… μίξερ από τον Δώνη, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας στον σύλλογο.

Τα λόγια αυτά έχουν δυσαρεστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» αρχικά ένιωσε μεγάλη έκπληξη από τις δηλώσεις του Δώνη και μιλώντας με συνεργάτες του δεν έκρυψε τη βαθιά δυσαρέσκειά του για όσα ειπώθηκαν.

Κάτι που αφήνει φυσικά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ακόμα και την άμεση λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή, αφού έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν πως αν ο Γιάννης Αλαφούζος δυσαρεστηθεί έντονα με κάτι, δύσκολα μπορεί να αλλάξει το κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ