Παναθηναϊκός : Τέλος ο Καμπέσας από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός : Τέλος ο Καμπέσας από τον Παναθηναϊκό

Στα όριά τους πλέον στον Παναθηναϊκό με τον Μπράιαν Καμπέσας, ξεκίνησαν συζητήσεις με την Αταλάντα για διακοπή του δανεισμού του.

Ακόμα μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που πέρασε, δεν… ακούμπησε και με τη συμπεριφορά του θέτει εαυτόν εκτός ομάδας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Μπράιαν Καμπέσας.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από πριν τα Χριστούγεννα, όταν και έφυγε με άδεια, η μόνη επικοινωνία που είχε με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα χαρτί γιατρού, το οποίο ενημέρωνε πως είναι άρρωστος και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της συνεργασίας του με τους «πράσινους» έχει ξεκινήσει.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν περισσότερο τα τερτίπια του ποδοσφαιριστή και ήδη ξεκίνησαν τις επαφές με την Αταλάντα προκειμένου να λυθεί η συνεργασία και να διακοπεί ο δανεισμός του παίκτη.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Καμπέσας δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το πιθανότερο είναι πως δεν θα επιστρέψει καν στην Ελλάδα προκειμένου να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του. Την ίδια ώρα Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως επόμενος σταθμός του Καμπέσας είναι η Αβελίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ