Βέλεθ: «Θέλω να πανηγυρίσω κάτι μεγάλο με τον Άρη» (pic)

Βέλεθ: «Θέλω να πανηγυρίσω κάτι μεγάλο με τον Άρη» (pic)

Νέα τοποθέτηση του Ισπανού αμυντικού αναφορικά με το μέλλον του στους κιτρινόμαυρους.

Ο Φράν Βέλεθ τοποθετήθηκε και πάλι με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, αναφορικά με το μέλλον του στον Άρη. Ο Ισπανός αμυντικός ξεκαθάρισε οτι ο ίδιος θα πάρει την οριστική απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του ενώ τόνισε οτι θέλει να πανηγυρίσει τη κατάκτηση ενός τίτλου με τον Άρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βέλεθ:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα αναφορικά μετα τελευταία δημοσιεύματα για το μέλλον μου. Κανείς εκτός από εμένα και την οικογένειά μου δε θα αποφασίσει πού θα πάω ή αν θα μείνω εδώ που βρίσκομαι. Πρόκειται για τη δική μου ζωή και πιστεύω ότι δεν έχω κάνει κάποιο λάθος πάνω σ’ αυτό το θέμα. Νομίζω ότι έχω ήδη αποδείξει την αφοσίωσή μου και το πάθος μου για τον Άρη τον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι εδώ.

Αν ήρθε η ώρα για μία αλλαγή, αυτό θα γίνει γιατί θέλω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου κι αυτό δε σημαίνει ότι θα επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά θα ψάξω για ένα πρότζεκτ που θα με ενθουσιάσει και θα μου επιτρέψει να περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου.

Μπορεί να υπάρχουν μέρες που κάνω λάθη, αλλά θα κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα μου όπως έχω κάνει μέχρι τώρα. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη ή σωστά πράγματα. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν ξέρει πώς λειτουργεί η ζωή.

Ήθελα να ξεκαθαρίσω τα παραπάνω για τον Άρη μου, ο οποίος θα είναι πάντα το σπίτι μου και θα ήθελα να περάσω πολλά περισσότερα χρόνια εδώ. Γι’ αυτόν το λόγο ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι μεγάλο μ’ αυτον τον σπουδαίο σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ