Άρης: Με Ιντέγε η αποστολή

Άρης: Με Ιντέγε η αποστολή

Ο Νιγηριανός επιθετικός θα ταξιδέψει στη Λαμία και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Μπράουν Ιντέγε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Λαμία. Η συμμετοχή του, όμως, θα ξεκαθαρίσει τη τελευταία στιγμή καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Αν δεν τα καταφέρει τότε στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Ντιγκινί ή Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) για το αυριανό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Λαμίας (20:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε, Ντιγκινί, Ματίγια, Μανσίνι, Λούκας Σάσα, Κόρχουτ, Νίκο Μαρτίνεζ, Αμπού Μπα, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ