Mέλος του ESSMA η ΑΕΚ και η «Αγιά Σοφιά»!

Mέλος του ESSMA η ΑΕΚ και η «Αγιά Σοφιά»!

Μέλος του διεθνούς φορέα κατασκευής, λειτουργίας, αλλά και ασφάλειας των γηπέδων είναι από σήμερα η ΑΕΚ και η «Αγιά Σοφιά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Μέλος του διεθνούς φορέα κατασκευής, λειτουργίας, αλλά και ασφάλειας των γηπέδων είναι από σήμερα η ΑΕΚ και η «Αγιά Σοφιά», αφού έγινε δεκτή η αίτηση εγγραφής στον ESSMA (the European Stadium & Safety Management Association), στον οποίο υπάγονται κορυφαία ευρωπαϊκά club, αλλά και πάνω από 350 ευρωπαϊκά γήπεδα!

Σκοπός του ΕSSMA είναι η δημιουργία δικτύου για την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας, αναφορικά τόσο με την κατασκευή και τη λειτουργία, όσο και με ζητήματα διάθεσης εισιτηρίων, πακέτων φιλοξενίας, διοργάνωσης αγώνων και παράλληλων εκδηλώσεων, οικολογικής διαχείρισης ενεργειακών πόρων, κατασκευής και συντήρησης του χλοοτάπητα και πολλούς ακόμα τομείς.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μάλιστα, θα προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση με τα μέλη του ESSMA, προκειμένου να γίνει εξειδικευμένη ενημέρωση, αλλά και συνεργασία γύρω από ζητήματα της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενός πρότζεκτ που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του διεθνούς οργανισμού για τα ποδοσφαιρικά στάδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ