Σεραφείδης: «Να μπούμε για 20 λεπτά στην «Αγιά Σοφιά» και μετά ας έρθει το τέλος!» (pics & vid)

Σεραφείδης: «Να μπούμε για 20 λεπτά στην «Αγιά Σοφιά» και μετά ας έρθει το τέλος!» (pics & vid)

Συγκλονιστικός ο Στέλιος Σεραφείδης στο video αφιέρωμα που ετοίμασε η NOVA για την «Αγιά Σοφιά» και θα προβληθεί την Κυριακή. Η ανάρτηση του Αντρέα Δημάτου.

Στα 17 χρόνια που πέρασαν από την κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» μέχρι και τώρα, τις αρχές του 2020 με το όνειρο της «Αγιάς Σοφιάς» να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην υλοποίησή του, πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ έφυγαν από τη ζωή χωρίς να προλάβουν να δουν και να μπουν στο νέο γήπεδο.

Με τα έργα να προχωρούν και τον χρόνο να αρχίζει να μετρά αντίστροφα πλέον, η ανυπομονησία των οπαδών αλλά και όλων των ανθρώπων στην οικογένεια της Ένωσης, γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Να δουν ξανά την ομάδα τους στην φυσική της έδρα, εκεί που έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της.

Ένας από αυτούς είναι και ο σπουδαίος Στέλιος Σεραφείδης που συγκλόνισε μιλώντας στο αφιέρωμα της NOVA μέσα από την «Αγιά Σοφιά» τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Όσοι παλαίμαχοι είμαστε εν ζωή, να μπούμε για 20 λεπτά και μετά ας έρθει το τέλος». Δείχνοντας τη λαχτάρα του για να μπει ξανά, έστω και για λίγο στο γήπεδο και να δει την ΑΕΚ να αγωνίζεται.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αντρέας Δημάτος έγραψε σε ανάρτησή του σχετικά:

«Όσοι παλαίμαχοι είμαστε εν ζωή, να μπούμε για 20 λεπτά και μετά… Μετά ας έρθει το τέλος»…
Ο μεγαλύτερος εν ζωή ΑΕΚτζής θα σας κάνει να δακρύσετε! Είχα την τύχη να βρίσκομαι στο γύρισμα της NOVA στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οποίο μιλάει ο τεράστιος Στέλιος Σεραφείδης μαζί με τον αγνότερο των οπαδών αυτής της ομάδας, Αλέξανδρος Μαργαρίτης!
Στην πιο συναισθηματική αλλά και original εξομολόγηση που θα μπορούσε να υπάρξει, αναφέρεται στην 5άδα που θα επιθυμούσε να περπατήσει μέσα στο γήπεδο στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς».
Και μετά; Δεν τον νοιάζει το μετά…
Ολόκληρο το θέμα θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 23/02 στις 18:30 στο pregame της NOVA για το ματς ΑΕΚ – ΟΦΗ.
Απλά μην το χάσετε…
Και βάλτε τα video να γράφουν!»

«Όσοι παλαίμαχοι είμαστε εν ζωή, να μπούμε για 20 λεπτά και μετά… Μετά ας έρθει το τέλος»… Ο μεγαλύτερος εν ζωή…

Δημοσιεύτηκε από Andreas Dimatos στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

H Λίλα στην Αγιά Σοφιά! (Trailer)

🎥 Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Την Κυριακή 23/02 στις 18:30 στην Ώρα των Πρωταθλητών. Περισσότερα εδώ https://www.novasports.gr/web-tv/podosfairo/video/1738445/pre-game-show-h-ora-ton-protathliton-aek-ofi

Δημοσιεύτηκε από Novasports.gr στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ