ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Μπάρκας

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Μπάρκας

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας, που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Διευθυντή του τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Βαριατρικής και Ρομποτικής Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες ενώ το διάστημα απουσίας του από τη δράση εκτιμάται περίπου στον ένα μήνα.

Έτσι, η ΑΕΚ θα στηριχθεί στους Τσιντώτα-Αθανασιάδη για να καλύψει το κενό στη θέση του «1», για το διάστημα που ο Μπάρκας θα μείνει εκτός δράσης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης, στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Διευθυντή του τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Βαριατρικής και Ρομποτικής Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη.

Θερμές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ