ΑΕΚ: Πάει για βασικός ο Λάτσι με ΟΦΗ

ΑΕΚ: Πάει για βασικός ο Λάτσι με ΟΦΗ

Οι πολλές απουσίες αλλά και η εξαιρετική εικόνα του Σλοβένου αμυντικού στα Σπάτα, τον φέρνουν στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ.

Τον ΟΦΗ υποδέχεται η ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (19:30) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και ο Μάσιμο Καρέρα έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα. Πέντε παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους ο Ιταλός τεχνικός.

Οι Βράνιες και Σβάρνας είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλος αλλά και ο Μπάρκας που υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω σκωληκοειδίτιδας. Έτσι διαθέσιμος για την άμυνα είναι μόνο ο Μάριος Οικονόμου αλλά και ο Ζίγκα Λάτσι που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Ο 17χρονος Σλοβένος στόπερ που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στα Σπάτα, δοκιμάστηκε από τον Καρέρα στην προπόνηση της Παρασκευής, δίπλα στον Οικονόμου ενώ κάποια στιγμή έπαιξε ως στόπερ και ο Λόπες δίπλα στον Έλληνα αμυντικό. Το σενάριο με τον Λάτσι, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες πάντως.

Από κει και πέρα, ο Τσιντώτας θα είναι βασικός, με τον Παουλίνιο στα δεξιά και τον Χουλτ αριστερά, Σιμόες σε ρόλο «κόφτη» και τους Σιμάνσκι – Κρίστιτστιτς εσωτερικούς κεντρικούς χαφ. Για την τριάδα της επίθεσης ο Καρέρα δοκίμασε σχήμα με Μάνταλος στα δεξιά, Λιβάγια αριστερά και κορυφή τον Ολιβέιρα με τον Αραούχο μάλλον να μένει στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ