Άρης: Ερωτηματικό στην κορυφή της επίθεσης

Άρης: Ερωτηματικό στην κορυφή της επίθεσης

Ο Ένινγκ θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή τον Ιντέγε, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σημερινό (8 μ.μ) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Το πόσο σημαντικό θεωρούν στον Άρη τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, φαίνεται και από το οτι ο Μίχαελ Ένινγκ θα παρατάξει όλους τους βασικούς του παίκτες.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Γερμανό τεχνικό είναι ο παίκτης που θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης. Ολα θα εξαρτηθούν από τη κατάσταση του Μπράουν Ιντέγε.

Αν ο Νιγηριανός δεν αισθάνεται ενοχλήσεις, τότε θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Ντιγκινί ή Ντουρμισάι.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Ρόουζ θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Λάρσον πίσω από τον επιθετικό κορυφής

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ