Θα τον υποδεχθεί με άγριες διαθέσεις στην Τούμπα

Θα τον υποδεχθεί με άγριες διαθέσεις στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πράξη πρώτη την Κυριακή, με τον Δικέφαλο να περιμένει με άγριες διαθέσεις τους Ερυθρόλευκους στην κατάμεστη Τούμπα θέλοντας να στείλει το μήνυμα για το ποιος θα είναι το αφεντικό και στο φετινό πρωτάθλημα.

Θα χορτάσουμε να βλέπουμε φέτος ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού αν το έχετε καταλάβει. Όχι μια και δύο φορές, αλλά πέντε. Ποτέ άλλωστε στο παρελθόν οι δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα δεν έχουν κοντραριστεί τόσες πολλές φορές σε μια σεζόν. Οι φίλαθλοι τέτοια παιχνίδια θέλουν να βλέπουν είτε στην Τούμπα είτε στο Καραϊσκάκη. Να υπάρχει τζερτζελές μέσα σε λογικά πλαίσια. Δεν θα ξεχάσω ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες το 2011 για τον θεσμό του κυπέλλου. Η αναμέτρηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της Τούμπας. Ωστόσο δράση υπήρξε πολλές ώρες πριν την σέντρα, αλλά και άφθονο γέλιο.

Από το μεσημέρι άρχισε να πετάει το ελικόπτερο της Αστυνομίας για να ελέγξει τους δρόμους περιμετρικά του γηπέδου. Εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν απλωθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της περιοχής της Τούμπας. Κι ενώ δεν κυκλοφορούσε ψυχή, εκτός από ελάχιστούς δημοσιογράφους που είχαν στηθεί από το μεσημέρι έξω από το γήπεδο, ξαφνικά «σκάει» ένα φορτηγό με επιγραφή «μεταφορές ο Κυριάκος». Κανείς δεν κατάλαβε τι είχε στην καρότσα του ή γιατί σταμάτησε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Όταν άνοιξε η πόρτα και κατέβηκαν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού οι πάντες δάκρυσαν από τα γέλια.

Πάμε όμως στο σήμερα. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να προσπεράσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία αλλά και να πάρει το ψυχολογικό πλεονέκτημα και για τον αγώνα κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου. Την Κυριακή ο Δικέφαλο θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη, ενώ ο Ολυμπιακός βολεύεται και με την ισοπαλία. «Ένα ματς κάθε φορά και ξεχωριστά. Έτσι θα το αντιμετωπίσουμε, πάμε να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι» σχολίαζαν άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Αυτό είναι που θέλουν ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες. Να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Δικέφαλος μετά το σοκ με τον Παναθηναϊκό, ξύπνησε αγωνιστικά και έδειξε τις διαθέσεις του. Οι παίκτες σοβαρεύτηκαν, ο Αμπελ Φερέιρα αποφάσισε να λογικευτεί και να σταματήσει τους πειραματισμούς. Από εκεί την ήμερα όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να φοβίζει όποια ομάδα βρεθεί απέναντι του. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και αυτό δεν είναι καλό για τον Ολυμπιακό που θα έρθει στην Τούμπα έχοντας ένα δυνατό 90λεπτό στα πόδια του με την Άρσεναλ.

Οι Ερυθρόλευκοι, θα περάσουν ένα δύσκολο βράδυ στην Τούμπα. Η πίεση θα ασκηθεί από την στιγμή που η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιβιβαστεί στο πούλμαν και θα τους μεταφέρει στην Τούμπα μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα. Το βουητό της Τούμπας θα είναι έντονο και ικανό να τους «σπάσει» το ηθικό και να τους μεταφέρει άγχος. Ο Ολυμπιακός δεν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το προβάδισμα για τη νίκη το έχει ο Δικέφαλος γιατί είναι και καλύτερη ομάδα και θα έχει τον 12ο παίκτη στο πλευρό του.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με κορεό και πολλά άλλα happening θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό στο παιχνίδι κι αυτό γιατί υπάρχει ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας και αυτό θα είναι άσχημο για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ γιατί ο επόμενος αγώνας είναι και πάλι με τον Ολυμπιακό για τον θεσμό στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ