Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Χωρίς προβλήματα έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Υποδοχή από παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην Θεσσαλονίκη χωρίς προβλήματα με τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της πόλης αλλά και στο ξενοδοχείο να είναι αυξημένα. Την αποστολή του Ολυμπιακού μάλιστα περίμεναν στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν οι ερυθρόλευκοι παιδιά απο την σχολή του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους παίκτες τους.

Μαζί του ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τους: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει, έχει φροντίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ο Μαρτίνς. Πάντως το πιο πιθανό είναι πως θα διατηρήσει την τριάδα στον άξονα και το ζητούμενο είναι αν θα παραμείνει ο Μασούρας στο ένα άκρο ή θα αγωνιστεί από την αρχή ο Φορτούνης παίζοντας μαζί με τον Βαλμπουενά πιο μέσα, πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Κανείς όμως στο Ρέντη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει σημαντικές εκπλήξεις στα πλάνα του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ