Ένινγκ: «Αντιδράσαμε και κρατάμε τον βαθμό»

Ένινγκ: «Αντιδράσαμε και κρατάμε τον βαθμό»

Την ισοπαλία με τη Λαμία με φόντο τα πλέι οφ σχολίασε ο προπονητής του Άρη.

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Λαμία στάθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση. Ο Γερμανός τεχνικός πρόσθεσε πως από το συγκεκριμένο παιχνίδι τον ενδιαφέρει περισσότερο ο βαθμός της ισοπαλίας, καθώς όπως όλα δείχνουν οι κίτρινοι θα είναι στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκαελ Ένινγκ:

Για το ματς: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κρατάμε τον βαθμό, λογικά είμαστε στην εξάδα. Είναι δύσκολο να επανέλθεις μετά το δεύτερο γκολ που δέχεσαι στην αρχή του δεύτερου μέρους. Εμείς τα καταφέραμε με το καταπληκτικό τέρμα του Λάρσον που μας έβαλε και πάλι στο ματς».

Για το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες: «Δεν θέλετε να ξέρετε. Υπήρχε ένταση από τη μεριά μου, ήθελα να καθαρίσω το μυαλό των παικτών μου. Είχε αποτέλεσμα, γιατί αντιδράσαμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Η Λαμία ήταν πιο δυνατή στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούσαμε λόγω και του αγωνιστικού χώρου. Όπως είπα και πριν όμως, καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να επανέλθουμε αλλάζοντας το πλάνο μας και πήραμε τον βαθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ