Ρόουζ: «Δείξαμε χαρακτήρα, καλό σημάδι για το μέλλον»

Ρόουζ: «Δείξαμε χαρακτήρα, καλό σημάδι για το μέλλον»

Ο Γάλλος αμυντικός εστίασε στην αποφασιστικότητα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Λαμία.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ μίλησε για την ισοπαλία του Άρη στη Λαμία και τον τρόπο που αυτή προέκυψε. Για τον Γάλλο αμυντικό ήταν σημαντικό που οι κίτρινοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ στη συνέχεια πέτυχαν δυο γκολ και πήραν τελικά τον βαθμό, κάτι που κατά την άποψή του θα βοηθήσει την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και μελλοντικά.

Όσα δήλωσε ο Λίντσεϊ Ρόουζ:

Για τον αγώνα: «Δύσκολο παιχνίδι, η Λαμία έπαιξε καλά στην έδρα της Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καταστροφή, αλλά ήταν το ίδιο και για τους δυο. Πήραμε μια ισοπαλία σήμερα, επιστρέφουμε στο σπίτι μας με έναν βαθμό, είναι σημαντικό που δεν χάσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα σήμερα, γυρίσαμε το παιχνίδι, αυτό είναι ένα καλό σημάδι για το μέλλον».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο του Άρη: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά στο ξεκίνημα. Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι, είχαμε κίνητρο. Προσπαθήσαμε, αλλά κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα. Όπως είπα και πριν, είναι σημαντικό ότι δείξαμε χαρακτήρα».

Για τις κίτρινες κάρτες στους δυο κεντρικούς αμυντικούς στην αρχή του αγώνα: «Ήταν περίεργο, γιατί η εντολή που έχουμε με τον Κόρχουτ από τον προπονητή είναι να ανεβαίνουμε ψηλά και να βοηθάμε. Αλλάξαμε λίγο την τακτική μας και είχα περισσότερο τον νου μου στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ