Φερέιρα προς παίκτες: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα» (vid)

Φερέιρα προς παίκτες: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα» (vid)

Άλλη μια ομιλία προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχαμε σήμερα από τον Αμπελ Φερέιρα με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμπελ Φερέιρα ξέρει πολύ καλά πως εκτός από τα συστήματα και την τακτική που θα εφαρμόσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ψυχολογικό κομμάτι. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δίστασε να μιλήσει για δεύτερη φορά στους ποδοσφαιριστές του γνωρίζοντας ότι η αυτοπεποίθηση, ειδικά σε τέτοια ματς, παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ο Φερέιρα υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και αυτό θα πρέπει να το δείξουν όλοι την Κυριακή στην Τούμπα. Ο τεχνικός του Δικεφάλου ξέρει πως μέσα σε μια γεμάτη Τούμπα οι παίκτες του θα πάρουν μεγαλύτερη ώθηση για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, πάμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Εμείς θα κάνουμε τον αγώνα μας».

 «Νίκη με καλό ποδόσφαιρο»

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα στην κάμερα του PAOK TV, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, που θα συνδυαστεί και με καλό ποδόσφαιρο. «Πράγματι αυτή την εβδομάδα είχαμε επαρκή χρόνο να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το ματς, το πλάνο έχει ήδη καθοριστεί και οι παίκτες ξέρουν τι θέλουμε να κάνουμε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Περιμένω ένα ματς ισορροπημένο που όλες οι λεπτομέρειες θα παίξουν τον ρόλο τους, μιας και όλοι ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δικά μας και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Η δική μας θέληση, πίστη και επιθυμία είναι στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα έρθει με καλό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ