Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στην Τούμπα (19:30) για την 25η αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ενώ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ.

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, με στόχο τη νίκη που θα φέρει έναν εκ των δυο στην κορυφή.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα προσπεράσουν τους «ερυθρόλευκους», ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν τουλάχιστον τη διαφορά των δύο βαθμών.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τα γνωστά των Ζαμπά και Κρέσπο, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του φαίνεται πως θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το ματς της Πέμπτης με την Άρσεναλ.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00 με τις ομάδες που βρίσκονται στην… ουρά της βαθμολογίας, καθώς ο προτελευταίος Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο που ακόμα ελπίζει για την παραμονή του.

Στις 17:15 διεξάγονται δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τη «μάχη» της εξάδας, καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Ξάνθη, ενώ ο Βόλος της ΑΕΛ, με τα πράγματα μετά τη σημερινή αγωνιστικά να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι της Τούμπας, στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, με τον Μάσιμο Καρέρα να ετοιμάζει να δώσει φανέλα βασικού στον 17χρονο Λάτσι. Και οι δυο ομάδες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους βαθμούς με την Ένωση να θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ οι Κρητικοί θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να «κλειδώσουν» την θέση τους στα Play off.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Παναιτωλικός – Πανιώνιος
17:15 Βόλος-ΑΕΛ
17:15 Ατρόμητος-Ξάνθη
19:30 ΑΕΚ -ΟΦΗ
19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ