ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Γιώργο Τσανάκα, ο οποίος επικεντρώνεται στη μάχη κορυφής της Τούμπας, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Η μάχη των πρωτοπόρων, το παιχνίδι που περιμέναμε όλοι πώς και πώς αλλά θα το δούμε και τέσσερις ακόμη φορές. Τόσο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όσο και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Φυσικά, μιλάμε για την σημερινή αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Super League, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30): Η εξωαγωνιστική κόντρα των δύο ομάδων περνάει τώρα και στο χορτάρι. Ο ΠΑΟΚ δεν διατηρεί πλέον το αήττητό του καθώς του το έσπασε ο Άρης, ενώ έχει και δεύτερη ήττα εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Γενικότερα, στα ντέρμπι φέτος δεν τα πάει καλά, έχοντας κερδίσει μόνο την ΑΕΚ πριν από μερικές εβδομάδες. Στην Τούμπα, η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα ξέρει να επιβάλλει τον ρυθμό της και να κάνει αυτή το παιχνίδι. Κάτι που θα προσπαθήσει και με τον Ολυμπιακό. Δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες εντός έδρας για τους Θεσσαλονικείς, έχουν σκοράρει 28 τέρματα και δεχτεί 8.

Αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από τον σημερινό του αντίπαλο. Θέλει να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια ξηρασίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μείνει όρθιος στην Τούμπα και στα πλέι οφ να προσπαθήσει να κλειδώσει τον τίτλο. Ίσως βγάλουν κούραση οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, αφού την Πέμπτη έπαιξαν στα… κόκκινα στην ήττα από την Άρσεναλ. Οι Πειραιώτες μετράνε 7 νίκες και 5 ισοπαλίες εκτός έδρας. Την ίδια ώρα, έχει σκοράρει 19 τέρματα και δεχτεί μόλις 3!

Super League, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30): Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, χωρίς πολλά ρίσκα από τους δύο προπονητές αφού όποιος ηττηθεί θα μπει με μειονέκτημα στα πλέι οφ. Πάμε στοίχημα με το under 2,5 (1,75 stoiximan), θεωρώντας πως ένα ανοικτό παιχνίδι δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.

Ως εναλλακτικό στοίχημα μπορεί κανείς να επιλέξει το over 4,5 κόρνερ του ΠΑΟΚ στο ματς σε απόδοση 1,80 (stoiximan).

Έχω εντωπίσει μερικά ακόμη ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα παικτών. Μία τελική (over 0,5) του Ματιέ Βαλμπουενά στην εστία σε απόδοση 2,35 (stoiximan). Μία τελική (over 0,5) του Δημήτρη Λημνιού στην εστία σε απόδοση 2,65 (stoiximan). Τέλος, ο Γκιγέρμε να κάνει δύο φάουλ (over 1,5) στο παιχνίδι σε απόδοση 1,87 (stoiximan).

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ