Κελεσίδης: «Ο Ολυμπιακός με νίκη τελειώνει το πρωτάθλημα»

Κελεσίδης: «Ο Ολυμπιακός με νίκη τελειώνει το πρωτάθλημα»

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι με νίκη θα «κλειδώσουν» τον τίτλο.

Την άποψη πως αν ο Ολυμπιακός κερδίσει σήμερα τον ΠΑΟΚ θα τελειώσει η υπόθεση «τίτλος» εξέφρασε ο Παναγιώτης Κελεσίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι αν καταφέρουν και φύγουν με διπλό από την Τούμπα, τότε πολύ δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στο γήπεδο θα κατέβουν οι ομάδες με έντεκα παίκτες, δεν πάει να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Έχει και ο ΠΑΟΚ ποιοτική ομάδα και η έδρα θα παίξει το δικό της ρόλο. Η δική μου συμβουλή είναι να μη φοβηθούν. Όποια ομάδα πάει στην Τούμπα είναι διαφορετική η κατάσταση, αφού δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ και έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας με τον Φερέιρα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία, όπως έκανε η Άρσεναλ εδώ στο Καραϊσκάκη. Αν κερδίσει, θα πάει στους 5 βαθμούς η μεταξύ τους διαφορά και δύσκολα θα καλυφθεί αυτή η διαφορά. Μόνο με νίκη του Ολυμπιακού τελειώνει η διεκδίκηση του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

Για τους σημερινούς αθλητές και για τους τωρινούς τερματοφύλακες: «Σήμερα οι ποδοσφαιριστές είναι αθλητές. Τώρα μπορείς να δεχθείς γκολ από τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Τότε υπήρχε ο Σιδέρης και όλοι από εκείνον περιμέναμε να σκοράρει. Πρώτα από όλα είναι θράσος και τόλμη, από εκεί και πέρα πρέπει ο τερματοφύλακας να έχει τη δική του τακτική. Να ξέρει πότε θα κάνει το σωστό βήμα, να προλάβει τον αντίπαλο και να πάρει τις κατάλληλες αποστάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ