Ξέφραγο αμπέλι η Τούμπα: Οπαδοί μπαίνουν ανενόχλητοι σκαρφαλώνοντας (Pics, Vid)

Ξέφραγο αμπέλι η Τούμπα: Οπαδοί μπαίνουν ανενόχλητοι σκαρφαλώνοντας (Pics, Vid)

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι της Τούμπας και οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς εισιτήριο μπαίνουν ανενόχλητοι σκαρφαλώνοντας! Αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες.

Τα περίφημα «αυστηρά» και «δρακόντεια» μέτρα τάξης της Τούμπας, αποδεικνύονται στην πράξη μια φούσκα. Ένα επικοινωνιακό δημιούργημα, που στόχο έχει να δείξει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και ότι ο ΠΑΟΚ… κατατρύχεται από το «κατεστημένο της Αθήνας». Κάτι, ωστόσο, που από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που αποκαλύπτει to10.gr, δεν επιβεβαιώνεται καθόλου.

Σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, λοιπόν, τα μέτρα ασφαλείας ήταν (και παραμένουν) τόσο αυστηρά που οπαδοί των γηπεδούχων, κατά εκατοντάδες, μπήκαν (και συνεχίζουν να μπαίνουν) ανενόχλητοι στις εξέδρες του γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά. Δεν μπαίνουν με εισιτήριο, αλλά… σκαρφαλώνοντας απευθείας στις εξέδρες του γηπέδου.

Φυσικά, είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία επιτρέπει την είσοδο χωρίς καμία αντίδραση. Και το ίδιο συμβαίνει και με τους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας της Τούμπας. Οι οποίοι απλώς παρακολουθούν οπαδούς να σκαρφαλώνουν, να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς να υφίστανται οποιονδήποτε έλεγχο.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε to10.gr, είναι αποκαλυπτικές όσων συμβαίνουν αυτή την ώρα στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ