Παράσχος: «Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε και άλλα γκολ»

Παράσχος: «Ευτυχώς δεν δεχτήκαμε και άλλα γκολ»

Καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του στο Περιστέρι δεν ήταν ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος παραδέχθηκε πως η Ξάνθη θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλα γκολ από τον Ατρόμητο.

Η Ξάνθη ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είναι με το ενάμιση πόδι εκτός play off, καθώς τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα «Πηγάδια».

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν απογοητευμένος με την εμφάνιση και την ήττα των παικτών του, δηλώνοντας πως η Ξάνθη θα μπορούσε να δεχθεί πολλά ακόμη γκολ, ενώ μίλησε για την αδυναμία της ομάδας του στην επίθεση και για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Παράσχος:

«Ο Ατρόμητος κέρδισε δίκαια, αφού δεν εκμεταλλευτήκαμε το πρώτο νευρικό 20λεπτο τα λάθη του, από εκεί και πέρα στη μοναδική φάση που μας έκανε ο αντίπαλος είχαμε λάθος τρόπο αντιμετώπισης και βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι είπαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο, δεν κάναμε τίποτα, πήγαμε από λάθος σε λάθος κι ευτυχώς δεν δεχτήκαμε κι άλλα γκολ. Από εκεί που είχε 9 παιχνίδια να σκοράρει, μπορούσαμε να τον κάνουμε να βάλει πολλά γκολ. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο και μπορεί να τον βρούμε τα play out».

Για την αδυναμία της ομάδας του στην επίθεση: «Αυτούς τους παίκτες έχουμε, με αυτούς θα συνεχίσουμε».

Για το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι για το καλύτερο, να ξεφύγουμε από τους 29 βαθμούς που έχουμε κολλήσει εδώ και καιρό κι από εκεί και πέρα το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ