Δικαστήρια στην Τούμπα: Οργή κατά Σαββίδη, παικτών και Αμπελ Φερέιρα

Μεγάλη ένταση στην Τούμπα, ο κόσμος βράζει με την εικόνα του ΠΑΟΚ και τον Πορτογάλο προπονητή! «Βολές» και κατά Σαββίδη, που κάλεσε άπαντες σε έκτακτη σύσκεψη... αποφάσεων!

Δικαστήρια στην Τούμπα: Οργή κατά Σαββίδη, παικτών και Αμπελ Φερέιρα | to10.gr

Από τη διάρκεια του αγώνα η Τούμπα είχε δείξει τις διαθέσεις της για την εικόνα του ΠΑΟΚ. Τα σφυρίγματα και οι αντιδράσεις του κόσμου ολοένα και μεγάλωναν όσο περνούσε η ώρα. Με τους οπαδούς του Δικεφάλου να αντιδρούν και μετά το τέλος της αναμέτρησης, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή τους για την εικόνα που έδειξε η ομάδα τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο στοίχημα του… καλοκαιριού λέγεται Γκιγιέρμε

Το σφύριγμα της λήξης έφερε έντονη «μουρμούρα» στις εξέδρες της Τούμπας. Μουρμούρα για παίκτες που δεν έπαιξαν ή δεν παίζουν εδώ και καιρό καλά. Μουρμούρα για τον Αμπελ Φερέιρα, που νικήθηκε κατά κράτος από τον Πέδρο Μαρτίνς και έχασε ακόμη ένα ντέρμπι, χωρίς ουσιαστικά να το παλέψει. Αλλά και μουρμούρα για τη διοίκηση. Και τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους στα μέλη της διοίκησης, αλλά και τους παίκτες που άρχισαν να αποχωρούν με σκυμμένα κεφάλια.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Καθώς η απογοήτευση που υπάρχει συνολικά στον ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός ότι οι βολές… ακούμπησαν και τη διοίκηση και προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν ραγδαίες αλλαγές.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαββίδης είναι οργισμένος με την εικόνα της ομάδας του. Μάλιστα, δεν ακολουθεί τη ρητορική των Μέσων που ελέγχει, αναφορικά με το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά κάλεσε άπαντες σε άμεση σύσκεψη, με σκοπό να βρεθούν λύσεις. Δραστικές και άμεσες. Καθώς ο ΠΑΟΚ οφείλει να αλλάξει εικόνα και να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, βάσει των ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Αμπελ Φερέιρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ