Το απίστευτο με Βούκοβιτς και Γιαννούλη! (vids)

Το απίστευτο με Βούκοβιτς και Γιαννούλη! (vids)

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τούμπα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Δημήτρη Γιαννούλη στο 49’! Όπως ακριβώς είχε κάνει ο Δικέφαλος το 2018 στο Καραϊσκάκη, όταν είχε κερδίσει με 1-0, με αυτογκόλ του Βούκοβιτς, πάλι στο 49’.

Ο Ολυμπιακός με το μαεστρικό κοουτσάρισμα του Πέδρο Μαρτίνς έφυγε με διπλό-τίτλου από την Τούμπα, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ, χάρη στο αυτογκόλ του Γιαννούλη στο 49’. Ένα παιχνίδι, που ήλεγχε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα του Πειραιά και δικαιούνταν απόλυτα αυτή τη μεγάλη νίκη, που την έφερε στο +5 από τον Δικέφαλο.

Ένα ματς, που έχει πολλά κοινά, αλλά και μία μεγάλη διαφορά, με το παιχνίδι που έγινε πέρσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το οποίο είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Ποια είναι τα κοινά στοιχεία των δύο αναμετρήσεων; Το σκορ, αλλά και τον τρόπο που μπήκε το γκολ!

Ο Δικέφαλος, όπως και ο Ολυμπιακός απόψε, είχε κερδίσει με 1-0 στην έδρα του αντιπάλου του. Με ποιον τρόπο; Με αυτογκόλ. Ο Βιεϊρίνια είχε κάνει την κούρσα από αριστερά, είχε σουτάρει από πλάγια θέση, ο Ζοσέ Σα αρχικά είχε αποκρούσει και στην προσπάθειά του ο Γιάγκος Βούκοβιτς να διώξει είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Απόψε, ο Τσιμίκας από αριστερά βγήκε στην κόντρα, σούταρε δυνατά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, ο Ραντζέλοβιτς στο δεύτερο δοκάρι γύρισε, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη και κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ. Άλλο ένα κοινό στοιχείο των δύο αναμετρήσεων είναι ότι τα αυτογκόλ μπήκαν στο ίδιο λεπτό! Στο 49’ και στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα!

Απίστευτο και όμως… αληθινό. Δύο αυτογκόλ στο ίδιο λεπτό, με πανομοιότυπο τρόπο και τα δύο από ομάδες που έπαιζαν εκτός έδρας. Όπως προαναφέραμε όμως, υπάρχει και μία τεράστια διαφορά. Στο ματς που έγινε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είχε «πατήσει» τον ΠΑΟΚ.

Είχε χάσει δεκάδες ευκαιρίες για να σκοράρει και η μπάλα απλά δεν ήθελε να μπει. Απόψε, ο Δικέφαλος του Βορρά για κανένα λόγο δεν ήταν καλύτερος από τους Πειραιώτες και φυσικά δεν δημιούργησε τόσες μεγάλες ευκαιρίες όπως είχε κάνει τότε ο Ολυμπιακός.

Δείτε το 0-1 του Βούκοβιτς

Και το 0-1 του Γιαννούλη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ