Μια του κλέφτη… Δυο του κλέφτη… Τρεις και τον τσακώσανε…

Μια του κλέφτη… Δυο του κλέφτη… Τρεις και τον τσακώσανε…

Ο ΠΑΟΚ «έτρεχε» ένα σερί 40 παιχνιδιών στην Τούμπα χωρίς ήττα στο πλαίσιο της Superleague και αφού τη γλύτωσε από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό λόγω «εξυγίανσης», υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Από αιώνιο σε αιώνιο… Ήταν 31 Μαΐου του 2017, όταν ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε για τελευταία φορά στην Τούμπα σε παιχνίδι της Superleague. Τότε, ήταν ο Παναθηναϊκός ο οποίος είχε επικρατήσει 3-2, με ένα γκολ του Μολίνς στο 93’.

Έκτοτε, ο ΠΑΟΚ «έτρεχε» ένα 40 διαδοχικών παιχνιδιών χωρίς ήττα, με 37 νίκες και 3 ισοπαλίες. Βέβαια, φέτος αυτό το σερί δοκιμάστηκε και θα «έσπαγε», εάν δεν είχε δράσει η «εξυγίανση»…

Τόσο ο Άρης, όσο και ο Παναθηναϊκός στον πρώτο γύρο παραλίγο να φύγουν με το «διπλό» από την Τούμπα, αλλά χάρη στους διαιτητές οι οποίοι επέτρεψαν καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις και υπέδειξαν αμφισβητούμενα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλίες 2-2.

Ωστόσο, μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε…

Αυτή την Κυριακή το σερί ήταν μοιραίο να διακοπεί. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, το έδειχνε εδώ και καιρό και από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκε ο… από μηχανής ρέφερι, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0…

Το χειρότερο για τον ΠΑΟΚ είναι άλλο… Πως ο Ολυμπιακός θα μεταβεί άλλες δύο φορές στην Τούμπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ