Σεμέδο στο MEGA: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια» (vid)

Σεμέδο στο MEGA: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια» (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του MEGA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικράτηση των Ερυθρόλευκων επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο κεντρικός αμυντικός των Ερυθρόλευκων, μιλώντας στην κάμερα του MEGA, υποστήριξε για την επικράτηση στην Θεσσαλονίκη ότι: «Πάντα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι σε αυτό το πολύ καλό επίπεδο και να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα ένα. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο κίνητρο αυτήν την στιγμή όμως τώρα θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω, να ξεκουραστούμε γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Ευρώπη».

Σχετικά για το πως είναι να παίζει σε τέτοια ματς, ο Σεμέδο τόνισε: «Τα ντέρμπι είναι πολύ όμορφα, σε όποια χώρα και αν τα παίζεις. Είτε στην Πορτογαλία ή την Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα. Σήμερα παίζαμε σε μία πολύ καυτή ατμόσφαιρα και το ίδιο θα συμβεί όταν θα έρθουν σε μας θα παίξουν σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Σήμερα είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας. Παίξαμε με πάθος και για τη νίκη και νομίζω ότι το μόνο που απομένει να πούμε είναι συγχαρητήρια στους παίκτες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ