Παναθηναϊκός : Κοντά σε νέο συμβόλαιο ο Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός : Κοντά σε νέο συμβόλαιο ο Βαγιαννίδης

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, με τις επαφές με την πλευρά του παίκτη να γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με την υπόθεση ανανέωσης του Γιώργου Βαγιαννίδη, με το κλίμα να έχει αντιστραφεί για τα καλά πλέον και τον νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με το τριφύλλι.

Ο 18χρονος άσος είχε προτάσεις από το εξωτερικό (Μονακό) αλλά και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μετά από αύξηση της προσφοράς του Παναθηναϊκού, αλλά και τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής φαίνεται πως οδεύει προς ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», μετά από συνάντηση της πλευράς του ποδοσφαιριστή με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Βαγιαννίδης είναι θέμα χρόνου να δώσει το «ΟΚ» στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η τελική απάντηση του παίκτη στην διοίκηση της ΠΑΕ να δοθεί αύριο και να είναι θετική, ενώ από εκεί και πέρα είναι ακόμη άγνωστες οι απολαβές του αλλά και η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ