Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκδικάζεται σήμερα το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης!

Η εκδίκαση για την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Λίγκας με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται στη διαδικασία.

Εκδικάζεται σήμερα το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης! | to10.gr

Την περασμένη Δευτέρα, 17/2 άρχισε η εκδίκαση του σκανδάλου πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, όμως δεν διήρκησε πολύ, διότι οι δυο ομάδες παρακαλούσαν για αναβολή. Κάτι που τελικά πέτυχαν, παρά το γεγονός πως όταν «έσκασε» το σκάνδαλο «φώναζαν» να γίνει άμεσα η εκδίκαση στην ΕΕΑ για να… λάμψει η αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτοτε, έχουν επιτεθεί στα μέλη της επιτροπής, ενώ η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει τροπολογία για να μην υποβιβαστούν ο Δικέφαλος του βορρά και η ακριτική ομάδα. Οι δικαστές λοιπόν πριν από μια βδομάδα έδωσαν λίγες μέρες αναβολή στην εκδίκαση με την υπόθεση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης να δικάζεται την προηγούμενη Παρασκευή και να περιμένουμε τα υπομνήματα των εμπλεκόμενων πλευρών που θα δοθούν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση που «καίει» περισσότερο είναι εκείνη της πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Η συγκεκριμένη υπόθεση λοιπόν είχε οριστεί για τη σήμερα Δευτέρα στις 12μ.μ. και θα προεδρεύσει η Πρωτοδίκης Τσαγκιά.

Στη διαδικασία θα δώσει το παρών ο Ολυμπιακός και φυσικά οι δυο εμπλεκόμενες ΠΑΕ, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να είναι επίσης παρόντες ο Πανιώνιος με την ΑΕΛ λόγω Ξάνθης.