ΠΑΟΚ : Ρεκόρ λαθών με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ : Ρεκόρ λαθών με τον Ολυμπιακό

Όταν θες να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και να κερδίσεις, στο πιο σημαντικό παιχνίδι, τον συνδιεκδικητή του τίτλου Ολυμπιακό δεν κάνεις 60 λάθη.

Ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Έκανε τα πάντα για να δείξει στο πανελλήνιο πως φέτος δεν μπορεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του.

Ο Δικέφαλος δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου παιχνιδιού που παιζόταν η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και το ψυχολογικό αβαντάζ. Σύμφωνα με την στατιστική οι παίκτες υπέπεσαν σε πολλά λάθη στο παιχνίδι τους που ήταν περισσότερα από κάθε άλλο σε ματς ντέρμπι.

Τα 60 λάθη δείχνουν πως οι Ασπρόμαυροι, δεν είχαν καθαρό μυαλό, αγωνιστική ταυτότητα και φυσικά πάθος στο παιχνίδι τους. Όταν μια ομάδα, όταν ένα τεχνικό τιμ δεν μπορεί να βρει λύσεις στο πρόβλημα τότε δεν μπορεί να πάει ψηλά. Δεν μπορεί να κερδίσει μεγάλα παιχνίδια. Χρειάζεται απόλυτη προσήλωση στους στόχους και πολύ δουλειά στις προπονήσεις.

Τα περισσότερα λάθη έγιναν στις στημένες μπάλες. Το βαρύ όπλο του ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα στημένα. Τα συστήματα που εφάρμοσε το τεχνικό τιμ του Ράζβαν Λουτσέσκου με απόλυτη επιτυχία φέτος πάνε περίπατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ