Παναθηναϊκός: Η παρέμβαση Δώνη στην «ισοσκέλιση» αποδοχών Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Η παρέμβαση Δώνη στην «ισοσκέλιση» αποδοχών Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη

Ο Γιώργος Δώνης εισηγήθηκε αναπροσαρμογή συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη, προκειμένου να μπουν μπόνους που θα φέρουν αύξηση αποδοχών στον νεαρό και θα τον κατατάσσουν στη «λίστα Χατζηγιοβάνη».

Ο Γιάννης Μπουζούκης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούλιο, σε μια περίπτωση που έκλεισε πολύ γρήγορα για τους «πράσινους». Και που δεν είχε καμία σχέση με το σήριαλ της υπόθεσης του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Μπουζούκης υπέγραψε στην «εποχή Νταμπίζα», με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να θέτει συγκεκριμένους όρους, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Η «γενιά Μπουζούκη – Χατζηγιοβάνη» ήταν μαζί, άρα ο πρώτος υπέγραψε με τα χρήματα που τότε έδιναν οι «πράσινοι». Σε αντίθεση με τον δεύτερο, ο οποίος συμφώνησε στην «μετά Νταμπίζα» εποχή και είχε καλύτερους οικονομικούς όρους.

Ο Γιώργος Δώνης αντιλήφθηκε την «αδικία», δίχως να υπάρξει πάντως η παραμικρή παρέμβαση/εισήγηση από την πλευρά του Μπουζούκη και του εκπροσώπου του. Ο Έλληνας προπονητής από μόνος του θεώρησε πως θα ήταν πιο σωστό οι δύο ποδοσφαιριστές, που αποτελούν μεγάλα κεφάλαια για τον σύλλογο, να είναι κοντά στις απολαβές.

Και πρότεινε στη διοίκηση να μπει μπόνους συμμετοχών στον Μπουζούκη, που θα του αποφέρει επιπλέον 10.000 ευρώ αν καταφέρει να το πιάσει.

Μια πρόταση που έγινε δεκτή από την ΠΑΕ και που ικανοποίησε φυσικά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είδε τον Δώνη να τον στηρίζει απόλυτα και σε αυτό το κομμάτι, δίχως ο ίδιος να το ζητήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ