Αραβίδης: «Στόχος μου να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει τους στόχους της»

Αραβίδης: «Στόχος μου να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει τους στόχους της»

Ο Χρήστος Αραβίδης τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τη Λαμία να πετύχει τους στόχους της, ενώ ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Η Λαμία πήγε να πάρει μία μεγάλη νίκη με τον Άρη καθώς βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι Θεσσαλονικείς μέσα σε λίγα λεπτά πέτυχαν δύο γκολ και πήραν την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο Χρήστος Αραβίδης πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας. Ο 32χρονος επιθετικός τόνισε σε δηλώσεις του ότι θέλει να βοηθήσει τη Λαμία να πετύχει όλους της τους στόχους, ενώ ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραβίδης:

«Η Λαμία πήγε να πάρει μία μεγάλη νίκη με τον Άρη καθώς βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι Θεσσαλονικείς μέσα σε λίγα λεπτά πέτυχαν δύο γκολ και πήραν την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο Χρήστος Αραβίδης πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας. Ο 32χρονος επιθετικός τόνισε σε δηλώσεις του ότι θέλει να βοηθήσει τη Λαμία να πετύχει όλους της τους στόχους, ενώ ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Φθιώτιδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ