Τα δεδομένα για Χρήστο Δώνη και Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για Χρήστο Δώνη και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται σήμερα να έχει επαφές με την πλευρά του Χρήστου Δώνη και να καταθέσει την πρόταση για νέο συμβόλαιο, με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Δώνη, με αναπροσαρμογή συμβολαίου και καλύτερες αποδοχές κι αναμένεται σήμερα να καταθέσει την πρόταση του στο τραπέζι.

Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Έλληνα μέσο το συμβόλαιό του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ανανέωσης του Χρήστου Δώνη θα γίνει ένα βήμα προς την εκτόνωση της κρίσης με τον πατέρα του Γιώργο και προπονητή της ομάδας.

Όσον αφορά τα δεδομένα της υπόθεσης αυτά είναι συγκεκριμένα και δεν είναι τόσο απλή η περίπτωση του. Ο παίκτης έχει κουραστεί από την παραφιλολογία περί… ευνοϊκής μεταχείρισης από πατέρα του, παρότι ειδικά φέτος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι πιθανότητες να αποχωρήσει δείχνουν να είναι περισσότερες από το να παραμείνει, καθώς μετά την αλλαγή ατζέντη που έκανε φέρεται έτοιμος για το βήμα στο εξωτερικό, αφού υπάρχει ενδιαφέρον σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Βέβαια, ο Χρήστος Δώνης έχει μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό και αγαπάει την ομάδα και δεν αποκλείεται να προτιμήσει να μείνει, αφού οι πράσινοι αποτελούν και την ομάδα που υποστηρίζει ως οπαδός. Η απάντηση που θα δώσει ο Έλληνας μέσος είναι άγνωστη και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ