Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Για να δώσουν τα χέρια ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ για τον Γίοζιπ Μίσιτς, χρειάστηκε ο Δικέφαλος να δώσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20%. Στο συμβόλαιο εκτός από το διπλασιασμό των αποδοχών του θα μπει και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ.

Όταν το Γενάρη του 2019 ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν προοριζόταν για πρώτο βιολί στην ομάδα, αλλά ως μια λύση προερχόμενη από τον πάγκο για να δώσει ανάσες στους βασικούς. Μετά από ένα χρόνο και αφού άλλαξαν πολλά στην ομάδα ο Γιόζιπ Μίσιτς από 3η επιλογή έγινε πρώτη και μάλιστα το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Κροάτης μέσος από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία κερδίζοντάς με το σπαθί του στην παραμονή του στην Τούμπα, αλλά με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους. Μπορεί να υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως δεν αποτυπώθηκε σε κάποιο χαρτί. Τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που υπήρξαν στην ομάδα πήγαν λίγο πίσω την υπόθεση. Με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη η υπόθεση ολοκληρώθηκε

Ο Γιόσιπ Μίσιτς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αφού ο Δικέφαλος αποφάσισε πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στον δανεισμό του Κροάτη από τη Σπόρτινγκ. Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να καταβάλλουν στην πορτογαλική το ποσό των 2 εκατομμυρίων 250 χιλιάδων ευρώ, έτσι ώστε ο παίκτης να γίνει και τυπικά δικός του. Ταυτόχρονα η Σπόρτινγκ κατάφερε να βάλει κι έναν ακόμα όρο σ’ αυτή την συμφωνία. Θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώληση της τάξης του 20%. Η ομάδα της Λισαβόνας θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να κάνει άλλη μια μεταγραφή σε υψηλό επίπεδο.

Ο Δικέφαλος εκτός από το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, προσφέρει στον Μίσιτς διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του, αλλά και μια υψηλή ρήτρα. Οι Ασπρόμαυροι θα δέσουν τον Κροάτη με ένα ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο πως υπολογίζουν πολύ στα προσόντα του Κροάτη μέσου για τη νέα χρονιά εκεί όπου θα αλλάξουν πολλά στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ