Παναθηναϊκός: Ο Ρόκα θέλει τον Δώνη στον πάγκο και την επόμενη σεζόν

Παναθηναϊκός: Ο Ρόκα θέλει τον Δώνη στον πάγκο και την επόμενη σεζόν

Παρά τα περί αντιθέτου σενάρια και τις φήμες πως αναζητεί προπονητή, ο Τσάβι Ρόκα θέλει να εξαντλήσει πρώτα τα περιθώρια για παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μετά το καλοκαίρι.

Ο Τσάβι Ρόκα επέστρεψε στην Ελλάδα, μίλησε με τον Γιώργο Δώνη για την κρίση των τελευταίων ημερών που ξέσπασε και θέλησε να δώσει κι εκείνος από την πλευρά του κάποιες εξηγήσεις στον προπονητή. Κυρίως, όμως, ο Ισπανός επιχειρεί να διαχωρίσει τη θέση του στα όσα μεταφέρθηκαν προς τον Δώνη από τη διοίκηση και φυσικά να παίξει τον ρόλο του… ειρηνοποιού μεταξύ προπονητή και ιδιοκτήτη.

Υπήρξαν τις τελευταίες μέρες κάποια σενάρια για τον Τσάβι Ρόκα που έλεγαν ότι αναζητεί προπονητή ήδη. Και τον εμφάνιζαν να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να αποχωρήσει ο Δώνης από την ομάδα είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι. Κάτι που δεν ισχύει.

Ο Ισπανός στηρίζει τον Έλληνα προπονητή, τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να «τρέξει» το πρότζεκτ της ομάδας και να την επαναφέρει στην – αγωνιστική – κανονικότητα. Να την κάνει ανταγωνιστική και να διεκδικεί τίτλους.

Η επιθυμία του είναι να πέσουν οι τόνοι άμεσα, να υπάρξει συνάντηση μεταξύ ιδιοκτήτη και προπονητή και ο Δώνης να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι. Κάτι που τούτη την ώρα, πάντως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν στη λίστα του ονόματα υποψήφιων προπονητών, ωστόσο αυτό θα συμβαίνει πάντοτε. Άλλωστε αυτή είναι και η δουλειά του τεχνικού διευθυντή. Να γνωρίζει την επόμενη μέρα, πριν αυτή έρθει, ώστε να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

Ωστόσο δεν μπήκε σε καμία διαδικασία αναζήτησης προπονητή. Περισσότερο του προτείνονταν ονόματα από ατζέντηδες, όταν πήρε διαστάσεις το θέμα του Δώνη και των δηλώσεών του, παρά ασχολήθηκε ο ίδιος.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε, όσο κι αν δεν είναι της παρούσης, πως αν ο Δώνης αποχωρήσει το καλοκαίρι απ’ τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Ρόκα θα πάει σε επιλογή ξένου τεχνικού. Αυτή είναι η προτεραιότητά του, αφού θεωρεί πως δύσκολα μπορεί να βρεθεί Έλληνας που να είναι υψηλότερου επιπέδου από τον Δώνη.

Είναι, ωστόσο, μια κουβέντα που πιθανότατα θα ανοίξει το καλοκαίρι, αν τα δεδομένα έως τότε δεν αλλάξουν. Και τα δεδομένα τώρα είναι πως θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια απ’ όλες τις πλευρές ώστε το γυαλί να κολλήσει ξανά μεταξύ Αλαφούζου και Δώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ