Με ηλεκτρονική κλήρωση το πρόγραμμα των πλέι οφ – 950 ευρώ σε κάθε ματς η γραμμή οφσάιντ

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δ.Σ. της Superleague, στο οποίο αποφασίστηκε να γίνει ηλεκτρονικά η κλήρωση των αγώνων των πλέι οφ, ενώ τα ματς του δεύτερου γύρου δε θα έχουν τη σειρά του πρώτου. 950 ευρώ σε κάθε ματς για τη γραμμή του οφσάιντ.


Με ηλεκτρονική κλήρωση το πρόγραμμα των πλέι οφ – 950 ευρώ σε κάθε ματς η γραμμή οφσάιντ | to10.gr

Σε στυλ παρόμοιο με το Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν οι αγώνες των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν (καλώς εχόντων των πραγμάτων) στις 7 Μαρτίου. Το ΔΣ της Superleague, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, αποφάσισε να γίνει η κλήρωση των αγωνιστικών ηλεκτρονικά και τονίστηκε ότι το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου δε θα έχουν τη σειρά του πρώτου.

Ειδικό κλειδάριθμο θα πάρουν, όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ λόγω κοινής έδρας, προκειμένου να μη συμπέσουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Για τα πλέι άουτ, όπως ειπώθηκε, θα υπάρχει πρόβλεψη ώστε να δείχνει τουλάχιστον ένα ματς το κάθε κανάλι σε κάθε αγωνιστική.

Επιπλέον, έγινε ενημέρωση για τους αγωνιστικούς χώρους και τα VAR, όπως και για τη γραμμή του οφσάιντ. Όπως ειπώθηκε, το κόστος της γραμμής του οφσάιντ θα είναι 950 ευρώ για κάθε παιχνίδι και θα επιβαρύνει τη γηπεδούχο ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ζήτησε ενώπιον όλων των ομάδων να υπάρχουν ξένοι διαιτητές και ξένοι VARιστες σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ, κάτι που είχε συζητηθεί και στη συνάντηση των Big 4 με τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ