Αφιέρωμα των Ιταλών σε Ρέτσο

Αφιέρωμα των Ιταλών σε Ρέτσο

Η ιταλική ιστοσελίδα ilposticipo.it έκανε αφιέρωμα στους 20χρονους παίκτες που ξεχωρίζουν στην Ευρώπη και φυσικά υπήρχε εκτενής αναφορά στον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Ολυμπιακό

Αφιέρωμα στους παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1988 και ξεχωρίζουν ήδη με την παρουσία τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έκανε η ιταλική ιστοσελίδα, ilposticipo.it. Στο σχετικό θέμα γίνεται αναφορά και τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού που συνεχίζει την καριέρα του στην Λεβερκούζεν. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί κάνουν λόγο και για την παράδοση των ερυθρόλευκων να αναδεικνύουν καλούς κεντρικούς αμυντικούς.

«Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι Έλληνας που έχει γεννηθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Έπαιζε στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που επιβεβαιώνει την φήμη της για την ανάδειξη εξαιρετικών κεντρικών αμυντικών. Ο Ρέτσος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2016, όταν ο Βίκτορ Σάντσες του έδωσε την ευκαιρία.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μεταξύ αυτών και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία πλήρωσε 16 εκατ. ευρώ για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της. Ο Ρέτσος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 15 ματς της γερμανικής ομάδας κι έχει δύο ασίστ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ