Μάτος: Διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου

Μάτος: Διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου

ΠΑΟΚ και Λέο Μάτος συζήτησαν την προοπτική της παραμονής του Βραζιλιάνου αμυντικού στην Τούμπα, όμως υπήρξε διαφορά στη χρονική διάρκεια που θα έχει το νέο συμβόλαιο.

Με την ολοκλήρωση της χρονιάς ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της ομάδας. Με ποιους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσει τη νέα χρόνια.

Αρκετά συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι με την ΠΑΕ να βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους παίκτες που θεωρεί πως έχουν ακόμα να δώσουν στην ομάδα. Μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 34 είχε μια κουβέντα με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι Ασπρόμαυροι, προσφέρουν ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές κοντά στις υπάρχουσες. Η πλευρά του Μάτος ζητά έναν ακόμη χρόνο ή διετές με μεγαλύτερη αμοιβή. Οι δύο πλευρές το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουν άλλη μια συνάντηση όπου θα φανεί που θα καθίσει η μπίλια. Αν δηλαδή ο Μάτος θα συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2 ή 3 χρόνια ή θα αποχωρήσει από την Τούμπα με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Στα 3,5 χρόνια που ο Λέο Μάτος φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε 156 παιχνίδια. Σημειώσει 26 γκολ και έχει μοιράσει 15 ασίστ. Έχοντας συνδυάσει αυτές τις επιδόσεις με τέσσερα τρόπαια, τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα του στην Τούμπα μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του. Η επόμενη συνάντηση θα γίνει μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων καθώς στον ΠΑΟΚ θέλουν όλοι να είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ