Στην Αθήνα ο Λεονάρντο, επισκέφθηκε και την «Αγιά Σοφιά»!

Στην Αθήνα ο Λεονάρντο, επισκέφθηκε και την «Αγιά Σοφιά»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr o πρώην άσος της ΑΕΚ βρίσκεται στη χώρα μας και δεν έχασε ευκαιρία να περάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο Βραζιλιάνος άσος Λεονάρντο, που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο αγωνίζεται στην Τσονμπούκ Χιουντάι Μότορς, με την οποία έχει κάνει πράγματα και θαύματα από το 2012 μέχρι σήμερα. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός επισκέφθηκε τη χώρα μας, με την οποία δεν έχει κόψει ποτέ επαφές. Ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και τη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο Λεονάρντο δέθηκε πολύ με την Ένωση. Ο ταλαντούχος άσος αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα από το 2009 μέχρι το 2012, καταγράφοντας 71 εμφανίσεις και 14 γκολ. Κάποια εκ των οποίων σημαντικά και εντυπωσιακά. Όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ για την Ασία έφερε χρήματα στα ταμεία της ομάδας, ενώ είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει κατά πολύ. Μιας και οι πληροφορίες θέλουν το συμβόλαιο που έχει μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο με την Τσονμπούκ να του αποφέρει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Να σημειωθεί τέλος πως πριν από δύο χρόνια ΑΕΚ και Λεονάρντο είχαν έρθει σε επαφή, χωρίς να μπει ποτέ όμως η κουβέντα περί επιστροφής του Βραζιλιάνου άσου στο τραπέζι. Όχι τουλάχιστον ουσιαστικά. Κάτι άλλωστε που θα έμοιαζε πολύ δύσκολο, δεδομένων των οικονομικών απολαβών του Λεονάρντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ