Ο Γαλανόπουλος στην τελική ευθεία της επιστροφής

Στις 27 Δεκεμβρίου ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο και πλέον μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Γαλανόπουλος στην τελική ευθεία της επιστροφής | to10.gr

Στις 27 Δεκεμβρίου ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο. Ο χρόνος αποθεραπείας του διεθνούς άσου είχε υπολογιστεί τουλάχιστον στους τρεις μήνες.

Το μεγάλο στοίχημα του… καλοκαιριού λέγεται Γκιγιέρμε

Ο Γαλανόπουλος έδειχνε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος να γυρίσει νωρίτερα στη δράση και να βοηθήσει την ομάδα του στο τελικό και πλέον κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Όπως και θα γίνει.

Ο Έλληνας χαφ ανεβάζει συνεχώς στροφές στα Σπάτα και μετράει αντίστροφα για να προπονηθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που ίσως συμβεί ακόμα και την επόμενη εβδομάδα! Ο Γαλανόπουλος πατάει γερά στα πόδια του και σύντομα θα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Καρέρα υπολογίζει πολλά στην παρουσία του Γαλανόπουλου. Ενός παίκτη που μπορεί να δώσει ενέργεια και επιπλέον βάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στοιχεία που θα χρειαστεί η Ένωση στο δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ