Ο Γαλανόπουλος στην τελική ευθεία της επιστροφής

Ο Γαλανόπουλος στην τελική ευθεία της επιστροφής

Στις 27 Δεκεμβρίου ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο και πλέον μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ.

Στις 27 Δεκεμβρίου ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο. Ο χρόνος αποθεραπείας του διεθνούς άσου είχε υπολογιστεί τουλάχιστον στους τρεις μήνες.

Ο Γαλανόπουλος έδειχνε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένος να γυρίσει νωρίτερα στη δράση και να βοηθήσει την ομάδα του στο τελικό και πλέον κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Όπως και θα γίνει.

Ο Έλληνας χαφ ανεβάζει συνεχώς στροφές στα Σπάτα και μετράει αντίστροφα για να προπονηθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που ίσως συμβεί ακόμα και την επόμενη εβδομάδα! Ο Γαλανόπουλος πατάει γερά στα πόδια του και σύντομα θα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Καρέρα υπολογίζει πολλά στην παρουσία του Γαλανόπουλου. Ενός παίκτη που μπορεί να δώσει ενέργεια και επιπλέον βάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στοιχεία που θα χρειαστεί η Ένωση στο δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ