Ολυμπιακός : Πρόβλημα με Οτζίτζα, αμφίβολος με Λάρισα

Ολυμπιακός : Πρόβλημα με Οτζίτζα, αμφίβολος με Λάρισα

Ο Βέλγος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι κι εγκατέλειψε την σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα, ωστόσο στη σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος προέκυψε πρόβλημα με τον Οτζίτζα.

Ο διεθνής μέσος των πειραιωτών αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια της προπόνησης και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα είναι αμφίβολη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση προκειμένου να δει την κατάσταση του παίκτη και αν τελικά θα είναι στην διάθεση του για το ματς με τη Λάρισα.

Ο Οτζίτζα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση λόγω των ενοχλήσεων στο πόδι, ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους «βυσσινί».

Σε ότι έχει να κάνει με τον Πάπε Σισέ και τον Αλμπέρτο Μποτία, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά έχουν ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. Ο Σενεγαλέζος και ο Ισπανός στόπερ θα δοκιμάσουν να προπονηθούν αύριο με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρουν θα είναι στη διάθεση του Λεμονή για την αναμέτρηση κόντρα στη Λάρισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ