ΠΑΟΚ: Για την ώρα ξεχνάνε τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Για την ώρα ξεχνάνε τον Ολυμπιακό

«Ξεχάστε τον Ολυμπιακό, προέχει η αναμέτρηση με την Ξάνθη», είναι το μήνυμα της τεχνική ηγεσίας προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

Το 2020 εξελίσσεται σε μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε διάστημα δύο μηνών ο Δικέφαλος γνώρισε τρεις ήττες, Άρης, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, βάζοντας την ομάδα σε δύσκολα μονοπάτια. Για την ώρα η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη, παρότι έχουν ταρακουνηθεί τα αποδυτήρια της ομάδας. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία, πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς για να ανατραπεί το προβληματικό σκηνικό.

H απόφαση του Αμπελ Φερέιρα να κάνει ένα rotation στο ματς την Ξάνθη σίγουρα βοηθάει στο να μπουν στην ομάδα… φρέσκα πόδια, όμως χρειάζεται και ψυχολογική ανάταση. Αυτό επιχείρησε να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός το τελευταίο διήμερο ενόψει των αναμετρήσεων που έρχονται που είναι εξίσου σημαντικές.

Ο τεχνικός των Ασπρόμαυρων ζήτησε να μην επηρεαστεί η ομάδα από την ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό και να βάλουν όλοι πλάτη προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.
«Όλοι φταίμε για την εικόνα που δείξαμε και δεν πρέπει να επαναλάβουμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να μην τα επαναλάβουμε, να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Αυτό που είχαμε δείξει σε προηγούμενα παιχνίδια και ανταποκριθήκαμε θα συνεχίσουμε με την δουλειά. Με μία ήττα σε ένα σημαντικό παιχνίδι δεν πρέπει να επηρεαστούμε αρνητικά, όπως και με μία αντίστοιχη νίκη σε ντέρμπι, δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα σε κάθε παιχνίδι».

Επίσης στάθηκε και στο ματς που έρχεται με τη Ξάνθη λέγοντας πως είναι εξίσου σημαντικό για να μπορέσει η ομάδα να μπει με διαφορετική ψυχολογία στην διαδικασία των play offs, αλλά και στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ