Κινείται για δυο μέσους ο Παναθηναϊκός

Κινείται για δυο μέσους ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για δυο μέσους, καθώς όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Χρήστος Δώνης.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Χρήστο Δώνη, όμως ο Έλληνας μέσος φαίνεται πως δύσκολα θα απαντήσει θετικά, κάτι που σημαίνει ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το τριφύλλι.

Στον Έλληνα μέσο έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση από το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα ο παίκτης ψάχνεται στο εξωτερικό (κυρίως σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία) για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εφόσον λοιπόν ο Δώνης βλέπει το μέλλον του μακριά από τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Ρόκα και οι συνεργάτες του είναι προετοιμασμένοι για να καλύψουν το κενό του και να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Έτσι, στην περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο Δώνης και θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για δύο χαφ. Για να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση θα πρέπει να φτάσει μία πρόταση στον παίκτη που να αγγίζει τις 300.000 ευρώ, προκειμένου ο Δώνης να μείνει στο τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ